Välj en sida

Mitt i arbetsveckan och det märks att det blivit vanlig vardag. Människor runt omkring mig har plötsligt en annan min i ansiktet och en annan ton i sina telefonmeddelanden. Inte samma långa, beskrivande och energifyllda texter med solar och leende emojis. Ja, vardagen har huggit tag i oss med aktiviteter, jobb, skola… och för flera kanske lite stress. Men jag hoppas och tror ändå att denna underbara medelhavssommar som vi har fått uppleva i Sverige har fått oss att stressa av och förhoppningsvis ger den oss mer energi att möta hösten.

Själv sitter jag nu med det sista inför en kunds stora konferens nästa vecka. De ska resa till franska rivieran och jag planerar och fixar med hotell, transfer, restaurangbesök, aktiviteter och äventyr för dem under denna långhelg. Jag hade ju en sådan ynnest att få åka ned för research till Cannes tidigare i augusti – så nu sitter jag bara här och njuter av dessa minnen. Det är ju det vi ska göra när det blir lite jobbigt i tillvaron – plocka fram de där soliga tillfällena med minnen som ger energi!